La Directa arriba als 100 números

I ho celebrem amb l’edició d’un número especial. Un nou repte que se suma a la tasca setmanal d’edició del setmanari, però creiem que l’ocasió s’ho mereix. Aquesta edició també vol ser un regal per totes aquelles persones i entitats que ens donen el seu suport setmana rere setmana i que podran gaudir d’un material diferent a l’habitual.

 

Amb el títol 100 lluites, milers de veus, el col·lectiu editorial ha volgut remarcar el compromís
amb la xarxa de moviments i col·lectius que plantegen crítiques i alternatives al model social actual. Així doncs, l’especial destacarà 100 lluites que creiem representatives de les moltes que hi ha, organitzades en les següents seccions: territori, ecologia, especulació, alliberament animal, gènere, internacional, dret de decidir, drets i llibertats, immigració, presons, laboral, educació, antimilitarisme, salut, consum, cultura, dret a la informació i llibertat de premsa i antifeixisme.

 

En total seran 32 planes i vuit més, que es podran separar, amb les informacions més rellevants de la setmana. Arribarà a les lectores a principis del mes de juliol amb una tirada superior a l’habitual perquè pugui romandre als punts de venda durant el mes de juliol. El preu, però, serà l’habitual: 1.50 euros.

L'edició d'aquest número especial també té un objectiu de promoció del setmanari. La Directa, tot i que ha sortit ininterrompudament durant més de dos anys, no està del tot consolidada. Necessitem el suport de totes les persones que se senten identificades amb el model informatiu que representa per assentar econòmicament el projecte. També ens cal la participació de més gent al col·lectiu del setmanari per millorar-ne els continguts, augmentar el seu rigor i la seva pluralitat i aprofundir en el debat i la construcció
d’unes eines vàlides pel canvi social. Considerem que cal lluitar per poder gaudir d’una informació crítica i compromesa i volem involucrar moltes més persones per fer-ho
possible.

 

 

Per això, 100 lluites, milers de veus.

 

 

Ens agradari que ens convidèssiu a fer presentacions o xerrades, entrevistes, col·laboracions…

 

Per contactar amb nosaltres:

 

Blai Lindström 686 177 802

Jesús Hita 661 493 117

directa@setmanaridirecta.info

www.setmanaridirecta.info

Torna a dalt