Les CUP de Bescanó i Girona protagonitzen una acció de rebuig a la línia de 400.000 Volts

El divendres 12 de Juny, membres de les Candidatures d'Unitat Popular de Bescanó i Girona han realitzat una acció de rebuig a la línia de 400.000 volts. L'acció ha comptat amb el suport de les assemblees de Maulets de Girona i Salt i ha consistit en l'entrega al Departament de medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya d'una sèrie d'elements que evidencien que l'empresa encarregada de les obres d'execució de la línia ja ha començat les prospeccions.

L'acció ha anat acompanya de l'entrada en el registre d'un escrit on es demana que es confirmi si els referits treballs s'han realitzat amb l'oportuna autorització administrativa de l'Ajuntament de Bescanó. També es demana que s'investigui amb quina finalitat s'han realitzat les prospeccions i que s'estudiï la possibilitat d'obrir un expedient administratiu a l'empresa que ha realitzat aquests treballs Finalment es demana que s'obligui a l'empresa a efectuar els treballs de neteja necessaris per tal de mantenir els terrenys nets i tornar a l'indret en qüestió la seva situació originaria.

Volem palesar i denunciar l'actitud hipòcrita de l'administració, que empara i protegeix l'empresa promotora de la línia de 400 KV, malgrat que aquesta cometi irregularitats. En canvi l'administració no dubta a criminalitzar i sancionar els col·lectius i entitats que s'oposen a la línia, en una clara situació de greuge i imparcialitat, impròpia d'un règim que es diu democràtic.

Torna a dalt