Un any després. Núria lliure, lliures tots i totes!!

Aquest cap de setmana vinent es celebraran a Girona dos actes de l'assemblea de suport a la Núria Pòrtules, una xerrada i una concentració. Ara farà just any que va començar aquest vergonyós muntatge policial i malgrat la Núria va ser alliberada el juny passat, el cas no ha estat arxivat. Unes convocatòries per a continuar fent sentir l'oposició a aquest sistema totalment demagog i pervers.

Així, la situació actual és, en relació a les condicions de la Núria, que després de la seva posada en "llibertat" el 7 de juny de 2007, la fiança que es va pagar per la seva sortida de la presó de Soto del Real (Madrid) continua vigent, continua sense poder traspassar les fronteres estatals, i després d'estar al voltant de cinc mesos havent-se de presentar cada dia davant "l'autoritat" per a controlar la seva presència, actualment s'hi ha de presentar setmanalment. Com que el procés judicial no s’ha tancat, en qualsevol moment podria arribar un judici, i si aquest arriba és del tot imprevisible de com pot anar. Pel que fa al procés judicial, després de la seva sortida de la presó, durant setmanes no hi va haver novetat, fins que en un moment donat el fiscal va demanar dues noves diligències, o sigui, dues noves investigacions (una a la Guàrdia Civil i l'altra als Mossos d'Esquadra), les quals actualment en principi ja estan tancades.

Les convocatòries són les següents:

Divendres, 8 de febrer de 2008: Xerrada sota el títol: MÉS DE 30 ANYS I NO HA CANVIAT RES, PARLEM-NE. Passi del documental "SILENCI, aquí es tortura" i tot seguit debat en base al cas, per a fer-lo extensiu a altres casos i reflexionar i analitzar fins on sigui possible les lògiques reals d'aquest tipus d'actuacions.

Els ponents seran:
- Arcadi Oliveres, Economista
- David Fernández, Periodista del Setmanari La Directa
- Jaume Asens, Advocat
- Un membre de l'Assemblea de Suport a Núria Pórtulas
Lloc: Casa de Cultura Bisbe Lorenzana, de Girona (Aula B)
Hora: 19:30 h.

 

Dissabte, 9 de febrer de 2008: Concentració, per denunciar novament tot aquest procés i recordar la situació passat un any.
Lloc: Subdelegació del Govern de l'Estat espanyol, a Girona
Hora: 19:00 h.

 

Núria lliure, lliures tots i totes!
www.elsud.org/nuri 

Torna a dalt