Aïllem l'Estat d'Israel. Trenquem el bloqueig a Gaza

La nit de diumenge, 20 de gener, la població de Gaza es va trobar a les fosques, i a punt de perdre el subministrament d'aigua i de veure el col·lapse total del sistema sanitari.

Davant d'aquesta terrible situació, convoquem una concentració, aquest dissabte 26 de gener, a les 20 h, davant de l'ajuntament de Celrà, amb el lema "Aïllem l'Estat d'Israel. Trenquem el bloqueig a Gaza".

El bloqueig que imposa l'Estat d'Israel és un càstig col·lectiu, imposat de forma indiscriminada a una població civil. És, per tant, il·legal, i es mereix una sanció internacional . Veiem, però, que els governs europeus, en lloc d'exigir responsabilitats a Israel, es fan còmplices de les seves accions, al col·laborar amb el bloqueig de Gaza, continuant donant suport econòmic i venent armes a l'agressor israelià.

Exigim que s'aixequi de forma immediata el bloqueig criminal a Gaza, i que s'aïlli l'Estat d'Israel mentre aquest continuï trepitjant els drets humans del poble palestí. Hem preparat diverses mobilitzacions:

*Concentració, aquest dissabte 26 de Gener a les 20 h,

Davant l'ajuntament de CELRÀ, amb el lema:

"Aïllem l'Estat d'Israel. Trenquem el bloqueig de Gaza"

Es demana que tothom porti espelmes.

*En aquesta mateixa línia un grup de persones vetllaran durant tota la nit amb espelmes, en solidaritat amb la població de Gaza a la plaça Universitat, a partir de les 21 h.

Així mateix, enviem una salutació solidària a la població de Gaza, i els fem saber que no els deixarem sols.

Convocant: CELRÀ x PALESTINA

Torna a dalt