empordà

Comunicat de Salvem l'Empordà sobre el projecte de Gamesa a l'Alt Empordà

Des de la plataforma Salvem l'Empordà considerem que davant el progressiu esgotament dels recursos energètics fòssils i l'escalfament global del planeta, cal impulsar un futur energètic basat en les fonts d'energia renovables: eòlica, solar, geotèrmica,... treballant per a una millora de l'eficiència i amb l'aplicació de noves tecnologies. Però, tot i aquesta realitat més global, cal considerar una realitat més local com és el territori altempordanès. A l'Empordà el paisatge és un valor cultural, històric i patrimonial que esdevé la identitat de la comarca. A més, aquests valors intangibles són els que aporten uns trets característics i distintius a un dels pilars de l'economia de la comarca: el turisme.

Defensem el Tren de l'Empordà

Aquest dimarts (a les 15h) en el ple municipal de Figueres l'equip de govern vol aprovar el trasllat de l'estació de trens del centre a les afores de la ciutat. Volen fer aquesta aprovació sense tenir en compte els més de 6.300 ciutadans (amb dret a vot) que han demanat un referèndum per poder decidir sobre la qüestió.

El que vol fer l'equip de govern (CiU+PSC+ICV) és una mostra clara d'arrogància i menyspreu a la ciutadania. Per aquest motiu convoquem a tothom a assistir al ple municipal d'aquest dimarts per exigir un referèndum.

Convocatòria: dimarts 14 d'octubre a les 14:45 a l'ajuntament de Figueres.

Defensem el Tren de l'Empordà

Salvem l'Empordà

Contingut sindicat

Torna a dalt