Jornades contra la MAT a la Vall del Llémena

Organitzat per diverses entitats i associacions anti MAT, Sant Gregori serà l'escenari, aquest cap de setmana, del rebuig popular a la imposició, per la via dels fets consumats, de la polèmica línia de molt alta tensió (MAT) entre Sentmenat-Bescanó-Baixàs.


ACTES PREVISTOS

La marató de ràdio que a partir de les 8 del vespre de divendres 27 de novembre, emetrà Ràdio Sant Gregori serà el tret de sortida dels actes programats. En un monogràfic especial dedicat a la MAT, els programes Una Stona de Rock i Perduts per la Vall, oferiran informació exhaustiva i entrevistes sobre la problemàtica de la línia i molt especialment del seu pas per la Vall del Llémena.

Dissabte 28 de novembre, a les 5 de la tarda tindrà lloc una conferència-taula rodona sobre la MAT, amb Jordi Nogué, alcalde de Sant Gregori i membre d'AMMAT (Associació de Municipis MAT), Toni Ferro d' ALARMAT (Afectats del Llémena Al Revardit per la MAT), Albert Serra, d'AVISMAT (Associació Vilanna contra la MAT), Joan Martí, portaveu de la Plataforma No a la MAT, i de l'Associació Sant Grau i Veïns. A la Sala La Pineda de Sant Gregori.

I començarem el diumenge a ritme de rock, ja que l'històric Cartellà Rock, estarà dedicat enguany també, com no podia ser altrament, a la MAT, amb el lema La MAT no ens cal ! Les bandes d'aquesta edició especial del Cartellà Rock seran La Banda del Yuyu, Calaveras, The Forrest Band... Entrada gratuïta. Dissabte 28 de novembre a les 23h a la Sala La Pineda de Sant Gregori.

Torna a dalt