1er aniversari B-12, cafè-bar Vegà

1er ANIVERSARI CAFÈ BAR B-12

 

- Dilluns 26 d'octubre: Tast de cerveses Guineu

Cerveses artesanals, naturals, elaborades a Valls de Torroella, Catalunya. Tindrem amb nosaltres el mestre cerveser de Guineu que ens guiarà a través de les seves 6 varietats de cerveses diferents: Sitges, Montserrat, Coaner, Riner, Rocaters i Antius. No us ho perdeu!!!

Hora: 20:00 Preu: 7 Euros

 

 

- Divendres 30 d'octubre: Presentació cervesa B-12

Estem molt orgullosos de poder-vos presentar la nostra cervesa; bé, diem nostra, però ens l'elaborarà, embotellarà i etiqueterà un mestre cerveser del qual no volem revelar-ne més detalls, això sí, és una cervesa artesanal, sense filtrar ni pasteritzar i d'excel.lent qualitat. Veniu a gaudir-ne, la tindrem a la vostra disposició a partir de les 19:30 hores a un preu especial per ser-ne la presentació en societat! Els i les que vulguin després es podran quedar a sopar o a fer unes tapetes...

Hora: de les 19:30 endavant

 

 

- Divendres 6 de novembre: Menú degustació vegà i ecològic.

Us oferirem un menú degustació que constarà de dos entrants, dos plats principals i dos postres. Aigua, pa i cafè inclòs. Copa de cava de benvinguda. Vins i altres begudes a part. Veniu a descobrir les meravelles de la cuina vegana! Places limitades, reserva imprescindible

Hora: 21:30, torn únic! Sigueu puntuals. Preu: 18 Euros.

 

 

- Dissabte 7 de novembre: Passi del documental Earthlings (Terrícoles)

"Earthlings" és un documental guanyador de mútiples premis, dirigit i produït per Shaun Monson i co-produït per Persia White. La pel.licula és narrada per Joaquin Phoenix i Moby hi posa la música.

"Earthlings" és un documental que tracta de com la nostra espècia utilitza actualment a altres espècies animals. Està dividit en cinc parts: mascotes, alimentació, pells, entreteniment i experimentació. La finalitat del documental és la denúncia de les activitats especistes a les quals la majoria de la població està habituada i la discriminació de la qual és norma habitual fins a data d'avui.

Hora: 18:30

 

 

- Dilluns 9 de novembre: Tast de caves ecològics d'Albet i Noya

Ja que estem de celebració, hem pensat que què millor que fer-ho amb el primer tast de caves al B-12. Tenim el gust de poder tenir amb nosaltres un dels pioners, des de 1979, del cultiu ecològic de vinyes a Catalunya i a l'estat espanyol. Guanyadors de nombrosos premis europeus per la qualitat dels seus vins i caves. Després del tast de caves hi haurà tapes veganes per assaborir.

Hora: 20:00 Preu: 10 Euros.

 

 

 

Cafè-bar B-12, C/Rutlla 147-155, 17003, Girona. 972 911 333

 

Comentaris

petita queixa

Està molt bé que una empresa privada difongui els seus serveis i productes, però al sud.org? No és més important difondre esdeveniments subversius i polítics?

Torna a dalt