Debat al carrer. Crisi, crítica i criteri.

Debat al carrer. Crisi, crítica i criteri.

Des del 18 de setembre fins al 10 d'octubre un cicle de xerrades-debat recorrerà diverses poblacions de les comarques de Girona. Aquest proper dissabte 26 de setembre arribarà a Olot a les 18:30 hores a la Plaça Major.

Volem difondre informació i perspectives per entendre la situació en que ens trobem. Volem suscitar la reflexió i el debat públic, per abordar de forma positiva i activa el canvi que necessitem.

Les xerrades són a càrrec de persones afins al moviment pel decreixement i la democràcia inclusiva, participants en campanyes de denúncia del sistema actual i de construcció d'alternatives, així com membres d'institucions que estudien la crisi energètica, entre d'altres.

En la primera part parlarem de les diverses crisis i, després de gaudir d'un piscolabis a la pausa, abordarem el tema de quines tendències, alternatives i canvis poden ser útils per superar-les.

També es presentaran les Trobades per la Cooperació Local de les comarques de Girona, que tindràn lloc el 17 i 18 d'octubre a Mas Franch (La Garrotxa). Us hi esperem!

Xarxa pel Decreixement
CNT Olot

http://decreixement.net

Torna a dalt