PSC i CiU contra la democràcia i la salut

Els dos grups es posen d'acord per vetar la ILP sobre transgènics

Benvolguts/des, ens adreçem a vosaltres per informar-vos de l'estat de la Campanya Som Lo Que Sembrem per aturar els cultius transgènics a Catalunya.

El febrer del 2008, es va crear la Plataforma Som Lo Que Sembrem, per donar suport a una Iniciativa Legislativa Popular que aturés els cultius i aliments transgènics a Catalunya. La Plataforma, formada per un gran nombre de persones i entitats, va aconseguir el suport de 105.000 persones, més del doble que es demana per llei. La Proposta de Llei va entrar a tramit el febrer del 2009.

El passat dimecres 6 Maig els grups parlamentaris de CiU i PSC van presentar una esmena a la totalitat de la ILP sobre Transgènics presentada per ‘Som lo que Sembrem' i que ha contat amb el suport de 105.000 persones.

Això pot suposar que la proposta sigui rebutjada en el pròxim Ple del Parlament i que no arribi ni tan sols a poder-se discutir en la ponència corresponent. En els contactes preliminars, membres dels dos partits s'havien mostrat favorables a que la llei pogués passar aquest pas preliminar i discutir-se en una comissió parlamentària.

Si això s'acaba confirmant s'avortarà el procés de participació que ‘Som lo que Sembrem' ha iniciat l'any 2007 amb la presentació de la llei i la recollida de signatures.

Us demanem que estigueu atents a les informacions que la plataforma us farà arribar en els pròxims dies. A la vegada, fem una crida a la vostra participació activa per donar resposta al missatge que ens envien aquests partits.

Ara més que mai

Som lo que Sembrem
www.somloquesembrem.org

Torna a dalt