Concentració en solidaritat amb el company acomiadat de Prodaisa

Us fem arribar aquest escrit de la Federació Intercomarcal de Girona de la CGT cridant a la solidaritat amb un company del sindicat acomiadat per l'empresa de proveïments i distribució d'aigües potables als municipis gironins, PRODAISA (Proveïments d'Aigua - General de Serveis).

Dijous 3 de juliol a les 8:00 i a les 18:00 davant de PRODAISA.

El passat dimecres 25 de juny va ser fulminantment acomiadat de l'empresa de proveïments i distribució d'aigües potables als municipis gironins, PRODAISA, el company Francesc Urgell, promotor de la candidatura de la CGT que s'havia presentat a les eleccions sindicals de Proveïments d'Aigua del passat dia 20 de juny i futur candidat a les properes eleccions a l'empresa General de Serveis, en les què la CGT tenia la victòria assegurada.L'endemà dijous 26 de juny a un altre company compromès li va ser obert un expedient disciplinari en ser-li imputada falsament una falta greu de desconsideració a un encarregat.

Podeu obtenir més informació a la web del moviment de treballadors que compta amb el suport de la CGT a les dues empreses: www.canonada.spaces.live.com/

Cal enviar fax de protesta a PRODAISA (Fax 972 22 44 51) A/A Gerent Sr. Àngel Dutras.S'estan preparant dues concentracions a la porta de PRODAISA (Carretera de Barcelona-Avellaneda) pel proper dijous dia 3 de juliol a les 8h del matí i a les 6h de la tarda respectivament. Lloc de trobada: Gasolinera de l'Avellaneda, direcció Barcelona (davant PRODAISA).

Federació Intercomarcal de Girona CGT

Torna a dalt