El CSA Can Vies necessita la vostra solidaritat !

Estimades companyes:

Com ja sabeu des de fa més d'un any, el CSA Can Vies, està amenaçat per un procés judicial interposat per TMB. El judici se celebrarà els propers dies 24 i 25 de gener a l'Audiència Provincial de Barcelona. Pensem que darrera d'aquesta data s'hi amaga la intenció prou real de fer desaparèixer el nostre Centre Social. Ja que la data és immediata, voldríem que arreu es visibilitzés la nostra situació i la necessitat de conservar un espai autogestionat amb 10 anys de vida com a part d'una xarxa activa de col.lectius de base i individualitats. Demanem la vostra solidaritat i recolzament participant en l'acte que tindrà lloc el dia 24 de gener a partir de les 8h del matí al Pg. Lluís Companys.

Aquí us proposem algunes idees:

Pel dia del judici:

-Muntar paradeta

-Escriure un text de suport

-Venir a llegir el text de suport

-Mostra de cultura popular i artística ( teatre, música, bastoners..)

Per quan volgueu:

-Pintar, penjar pancartes...

-Difondre material de Can Vies: octavetes, cartells, samarretes...

Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres per participar en l'acte de suport del dia 24, en les seves reunions preparatòries o per aconseguir material de difusió. Agrairíem que ens responguéssiu aquesta carta, per tal d'assegurar-nos que l'heu rebuda, en l'adreça que trobareu a continuació: plataformacanvies@gmail.com

Salut!

PD: El proper 19 de Gener tindrà lloc al Centre Social de Sants (C/Olzinelles nº 30) a les 18 hores un acte de suport a Can Vies amb la intervenció dels diferents col·lectius que formen el CSA i de la Plataforma de Suport a Can Vies al què us convidem a assistir.

ATUREM LA DEMANDA DE TMB !

CSA CAN VIES ÉS DEL BARRI !

24 gener Judici i actes davant Jutjats 8:30 h. ( Arc de Triomf )

Torna a dalt