Sisena Manifestació per la Llibertat de la Núria

Avui dissabte 28 d'abril s'ha realitzat a Girona una nova Manifestació per exigir la llibertat immediata de la Núria Pòrtulas. Les Manifestacions s'han anat fent cada 15 dies els dissabtes a la tarda pels carrers de Girona. Avui ha aplegat unes 300 persones durant les dues hores i mitja que ha durat.

La Manifestació ha seguit el mateix recorregut que les anteriors, Jaume I, seu ICV, Eixample, carrer Nou, rambla,... però aquesta vegada ha acabat als jutjats de l'Audiència provincial de Girona, sota de les escales de la catedral.

 

Ja eren quarts de vuit del vespre quan s'ha desconvocat tot llegint la carta que la Nuri va enviar des de la presó de Soto del Real i anunciant les properes mobilitzacions. Quan s'ha passat per la rambla s'ha pogut llegir el manifest de la campanya des d'un escenari, aturant uns minuts un espectacle infantil que s'estava realitzant en aquell moment. Durant tot el recorregut s'han cridat consignes contra els mossos, en Saura, en Boada, ICV, la llei antiterrorista, ...i reclamant la llibertat immediata de la Núria. La banda dels diables de l'Onyar ha acompanyat tota la mani amb la seva percussió.

Aquest matí també s'ha intentat assistir a la festeta, pel que sembla privada, que celebraven els polítics d'Iniciativa en un dels hotels més luxosos de Girona, en el Carlemany. Uns quants policies de paisà bloquejaven la porta principal i altres d'interiors i només deixaven entrar als turistes allotjats al cèntric hotel. La vintena de persones concentrades s'ha esperat a fora fins que acabessin de presentar la seva farsa electoral i omplissin de canapès els seus estomacs agraïts. Quan en Joan Olòriz, la Núria Terés, l'Enric Pardo, i altres membres de la coalició d'ICV-EUiA de les comarques gironines sortien del Carlemany s'han emportat una bona xiulada. En Joan Boada ha hagut de sortir per alguna de les portes del darrera, amagat.

sisenaMani_01.jpg sisenaMani_03.jpg

sisenaMani_04.jpg sisenaMani_05.jpg

Torna a dalt