Comunicat de la Campanya per la llibertat de Núria Pórtulas

Campanya per la llibertat de la Núria Pórtulas

Nota de premsa

1. La campanya vol fer públic el comunicat (que us adjuntem sota aquesta nota) que li ha adreçat "Els Verds – Esquerra Ecologista de Catalunya", els Verds que estan coaligats amb Iniciativa per Catalunya, exigint al Govern de la Generalitat de Catalunya que "actui per fer posible" la llibertat de la Núria i als seus socis d'IC que "rectifiquen i assumeixin l'errada" policial dels mossos d'esquadra.

2.Ens adrecem als partits que formen part de la coalició Iniciativa per Catalunya-Verds / Esquerra Unida i Alternativa i als seus militants que exigeixin tan públicament com en els canals interns la llibertat de la Núria i l'assumpció de les responsabilitats polítiques per aquest muntatge policial dels mossos d'esquadra.

3.Convoquem tothom a la manifestació per la llibertat de la Núria que sortirà aquest dissabte 14 d'abril a les 5 de la tarda de la Subdelegació del Govern a Girona.

 

COMUNICAT DELS VERDS-ESQUERRA ECOLOGISTA DE CATALUNYA

Benvolguts/des,

"El motiu d'aquest correu és expressar-vos en nom d' Els Verds-Esquerra Ecologista de Catlaunya el nostre suport a la Núria Pòrtulas y a la seva familia. En aquest mateix sentit us voldriem comunicar que hem traslladat al govern de la Generalitat de Catalunya que actui per fer possible la llibertat de la Núria Pòrtulas el més aviat possible.

Una petició que també hem traslladat als nostres socis de coalició d'iniciaitva amb l'objectiu de que és rectifiqui i que s'assumeixi l'errada ja que s'ha possat de manifest que no hi cap tipus de prova per la qual continuï estant imputada.

Salutacions ecologistes

Antoni Garcia i Maria Olivares Portaveus dels Verds-Esquerra Ecologista de Catalunya

www.elsverds-catalunya.cat

info@elsverds-catalunya.org

647 773 295"

Torna a dalt