Vuitena Concentració davant ICV-EUiA

Aquest dimecres 28 de març s'han tornat a concentrar més d'un centenar de persones davant la seu d'ICV de Girona per exigir d'una vegada per totes la llibertat de la Núria Pòrtulas. Aquesta setmana la Concentració davant la seu d'aquest partit policial tenia més sentit que mai. Finalment la gent d'Iniciativa ha obert la boca per parlar del cas de la Núria i de quina manera! Mentint, difamant i escampant terror a qualsevol persona que gosi qüestionar les actuacions de la policia o que s'atreveixi a protestar contra les injustícies. Primer el dissabte en Jordi Guillot titllava de "feixistes radicals" als qui realitzaven pintades exigint la llibertat de la Nuri o als qui inutilitzaven panys de les seves seus. Això és ser feixista? ...o més aviat seria empresonar a gent innocent acusant-les de terroristes?

Després, el dimarts, en Joan Boada feia unes declaracions escandaloses en els mitjans de comunicació. "Vés a saber què hi tenia aquella noia, allà. Els indicis són clars" en relació al desproporcionat assalt a Can Rusc o " Els Mossos han actuat com havien d'actuar. A veure, se'ns està exigint, en general, que els Mossos mirin cap a un altre cantó. La policia catalana mai no mirarà cap a un altre cantó si hi ha indicis clars i l'objectiu és posar bombes". Quan és sabut per tothom que les úniques proves que existeixen són una llibreta amb anotacions de les imputacions de la justícia italiana a en Juan Sorroche, arran d'una reunió amb el seu advocat, i unes adreces on poder desplegar alguna pancarta. Això són indicis clars? ...si us plau, quina vergonya!

El jutge de l'audiència nacional ja va descartar des del primer moment la tinença d'explosius. Perquè Joan Boada insisteix en parlar de bombes quan el propi jutge que instrueix el cas ja ho ha descartat? Això és criminalització pura i dura a l'estil feixista. Unes falses imputacions molt greus!

Ja n'hi ha prou! Núria lliure! Prou repressió i criminalització dels moviments socials i llibertaris! Boada mentider i repressor! 

 rodapremsa_01.JPG

vuitenaconcentracio_01.jpg

vuitenaconcentracio_02.jpg 

Torna a dalt