800 persones reclamen a Barcelona la llibertat de la Núria

Unes 800 persones van sortir al carrer aquest passat dissabte per exigir la llibertat de la Núria Pòrtulas. La manifestació que va començar del portal de l'Àngel de Barcelona va transcórrer pel centre de Barcelona amb crits contra la llei antiterrorista, contra ICV per ser els responsables polítics de la detenció i per la llibertat de la Núria i totes les preses.

Durant tota la manifestació un gran desplegament dels mossos d'esquadra amb unes 15 furgonetes antidisturbis va intimidar els manifestants que no van fer cas de les seves provocacions. La manifestació va passar per la seu d'ICV a Barcelona on es va llegir el manifest de la campanya per la llibertat de la Núria. Finalment es va anar fins a la Plaça St. Jaume on es va tornar a llegir el manifest de la campanya.

Per altra banda durant la manifestació contra la Guerra, en la que hi van participar unes 15.000 persones, un grup de membres de la campanya per la llibertat de la Núria van desplegar una pancarta davant el bloc d'ICV-EUiA per denunciar la seva hipocresia en aquest cas i evidenciar el fet que vulguin jugar a ser d'esquerres de debò quan mostren ser repressors de debò.

  maninuri17mar.jpg 

Torna a dalt