Cinquena concentració davant la seu d'ICV-EUiA

Aquest primer dimecres de març ha sumat un mes de la injusta detenció i empresonament de la Núria. També ha sumat a cinc les concentracions que es fan setmanalment davant la seu d'Iniciativa-EUiA per reclamar la seva llibertat immediata.

Aquest dimecres ha reunit una setantena de persones, moltes disfressades amb el mono taronja de Guantànamo, i hi havia un petit grup de percussió. Per al dimecres vinent està previst que vingui la Companyia de malabars Mans de Mantega per animar la protesta. Aquest cop s'ha llegit el manifest de la campanya, s'han recordat les properes mobilitzacions i s'ha llegit un poema sobre la llibertat.

El dimarts d'aquesta setmana també es va aprofitar el ple de l'Ajuntament de Girona per a realitzar una altra Concentració de suport a la plaça de Vi on també hi va assistir molta gent. Al mateix moment una gent va desplegar una pancarta dins la sala dels plens que es llegia: "No n'hi ha prou, Nuri lliure"

La immensa grisor de la seu d'Iniciativa-EUiA, significativament protegida per la policia, la immensa tristesa, impotència, indignació i ràbia que ens dóna el poder de l'Estat, es venç amb la solidaritat de tots i totes, la lluita de cada dia i la il·lusió de poder canviar aquest món algun dia. Els mossos d'esquadra són els qui defensen el poder, els polítics són els qui l'ostenten, ...el poder a mans del capital ens aboca cap al desastre i destrucció del planeta. Recuperem el poder, ...sense autoritat, sense desigualtats ni classes socials!

Prou muntatges policials!
Fora la llei antiterrorista!
Llibertat Nuri i Juan!

Torna a dalt