Crònica de la segona manifestació per la llibertat de la Nuri

La manifestació d'aquest dissabte 24 de febrer a Girona per exigir la immediata llibertat de la Nuri va aplegar unes 800 persones vingudes d'arreu durant les més de dues hores que va durar la mobilització.

Altre cop es van recórrer els carrers principals de la ciutat cridant consignes contra els muntatges policials, contra la llei antiterrorista i els mossos i demanant la llibertat de la Núria. La manifestació va començar a la Subdelegació del Govern espanyol després que una regidora de Sarrià de Ter llegís un escrit de suport. El manifest de la campanya es va llegir més tard, quan la manifestació va aturar-se a la seu ICV-EUiA.
Aquesta vegada la manifestació va acabar davant de la Subdelegació del Govern de la Generalitat on es va llegir la carta que la Nuri havia fet arribar a l'advocat. També va ser allà on en Titot va cantar la cançó "que volen aquesta gent, que truquen de matinada" i diversos grups van fer una performance i actuacions musicals.

A la manifestació hi havia molta gent disfressada amb monos taronges de guantanamo, diverses pancartes i una gent que anava disfressada de mossos d'esquadra va protagonitzar una parodia d'aquest cos repressor durant tot el recorregut.

El mateix dia també és va fer un dinar popular al centre Parroquial de Sarrià de Dalt (els beneficis aconseguits són per la Núria i els seus familiars) i un sopar a la casa Okupada de Banyoles, la Curtida, on es van fer xerrades diverses.

Es mantenen les concentracions cada dimecres a les 19:30 davant la seus d'ICV-EUiA a Girona, Lleida i Barcelona. La següent gran manifestació serà el dissabte 10 de març a les 7 de la tarda davant la subdelegació del govern espanyol de Girona.

Per aquest cap de setmana hi han programats concerts de suport en el centre social Apaga la Tele de Sarrià de Ter; divendres i dissabte.

No falteu a les convocatòries!
Nuri Lliure, Juan Lliure, Lliures totes!Torna a dalt