Multitudinària manifestació per exigir la llibertat de la Núria

[ ACTUALITZACIÓ ----- Veure vídeo de la manifestació ]

Més d’un miler de persones s’han concentrat davant la subdelegació del govern de Girona per protestar per l’ingrés a presó de la Núria, decretat per l’Audiència Nacional. La manifestació estava encapçalada per diferents pancartes demanant la llibertat de la Núria i el final dels muntatges policials.
Durant el recorregut s’han cridat lemes contra la llei antiterrorista “Fora la llei antiterrorista, jo també sóc terrorista”, els mossos d’esquadra “Mossos l’heu ben cagada, Mossos d’esquadra feixistes catalans”. Ha estat davant la seu d’Iniciativa per Catalunya on els crits i xiulets han estat protagonistes i on s’ha cridat “Saura a la presó, Núria al carrer”. També al davant la seu d’Iniciativa per Catalunya hi havia dues furgonetes d’antidisturbis dels mossos d’en Saura protegint la seva seu.

Després s’ha anat un altre cop cap a la subdelegació del govern espanyol, per acabar finalment en els jutjats. Allà, davant del cordó policial, s’ha llegit el manifest i s’ha agraït la solidaritat, així com informat que s’havia pogut parlar amb la Núria uns minuts anteriors i comentava que estava bé i que tenia notícies de la manifestació.

Finalment la mani s’ha desconvocat al cap de dues hores i mitja de començar i s’ha informat de que hi hauran noves mobilitzacions pròximament. Que estiguéssim alerta d'aquestes.Torna a dalt