Segona Taula pel Desenvolupament Sostenible de les comarques gironines

Aquest dissabte 24 de juliol una vintena de persones han participat a la segona Taula pel Desenvolupament Sostenible de les Comarques Gironines en els locals de l' ANG de girona que estava centrada en les infrastructures i la mobilitat.
Aquests taules tenen l'objectiu de debatre aspectes, problemes, arguments, criteris i sobretot les actuacions i solucions concretes per tal d'assolir aquest desenvolupament sostenible.

A l'apartat de descàrregues ja podeu trobar el document de resum i memòria de la primera Taula a Palafrugell. Aquí segona taula desenvolupament sostenible
La jornada ha començat amb l'assemblea en defensa de les terres nord orientals i després d'un esmorzar gustós han començat les tres ponències del matí. La primera sobre la xarxa vial, la segona sobre la mobilitat i transport públic i la tercera sobre la globalització neo-liberal i model de mobilitat i infrastructures. A la tarda, després de dinar una fideuà s'han realitzat els tallers i finalment la cloenda.A continuació podeu llegir el programa de la jornada.

Matí
9:30 Obertura de les jornades i presentació.
9:45 Assemblea de la Assemblea en Defensa de les Terres Nord Orientals:
Breu exposició de cada entitat sobre les infrastructures que afecten la seva àrea d 'influència i sobre el seu posicionament davant les mateixes.
Taula pel Desenvolupament Sostenible de les Comarques Gironines:
Calendarització i entitats organitzadores.
10:45 Esmorzar.
11:15 Ponències.
De 11:15 a 12:00 La xarxa vial a Catalunya, Espanya i Europa: comparacions i models. Manel La Rosa (membre de l'ADENC i representant de la Plataforma contra el quart cinturó).
De 12:00 a 12:45 Una visió crítica del model de transport públic i la mobilitat. Manel Ferri (vicepresident de l 'Associació per a la Promoció del Transport Públic, APTP).
De 13:00 a 13:45 La globalització neo-liberal i el model de mobilitat i infrastructures. Ramon Caralt (membre de l 'Esborna).
14:00 Dinar. Cadascú s 'haurà de portar el seu dinar. l 'organització facilitarà plats, gots, coberts i beguda.

Tarda
16:00 Tallers-debat de participació:
La xarxa viària.
La xarxa ferroviària i el model de transport.
19:00 Conclusions i propostes d 'accions comunes.
20:00 Cloenda.

Els locals de l'ANG són al carrer de les monges nº 20 de St Daniel ' Girona.

  • Correu electrònic de l'ang. ecologistes@wanadoo.es
  • Torna a dalt