Agenda

Divendres Febrer 19, 2010
Inici: 10:00
Fi: 12:00

A les 10 del matí d'aquest divendres 19 de febrer ens trobem al local sindical de Figueres, darrere la biblioteca, per a sortir cap al consolat Serbi del mateix poble.

El 3 de Septiembre de 2009 fueron detenidos 6 trabajadores anarquistas en Serbia, 5 de ellos pertenecientes a la ASI-AIT, acusados de terrorismo internacional. Sin prueba, ni fundamento alguno, llevan 5 meses arrestados padeciendo la humillación y la tortura, siendo víctimas de un montaje policial.
El estado se deja ver el plumero, una vez más, al tachar de terroristas a unos simples trabajadores que luchan día a día en sus trabajos y en las calles contra todo un ejercito de trampas y mentiras para alcanzar una sociedad justa y libertaria. Los tachan de terroristas y torturan en las cárceles, simplemente, porque la lucha de estos trabajadores pone de manifiesto el verdadero monstruo que es el capitalismo y el estado.
Las garras de este sistema vuelven, así, a quitarse de en medio a todo aquel que les plante cara, utilizando a policía, cárceles, jueces y demás herramientas pútridas, intentando sembrar el miedo entre aquellos que los sigan. Mas no podrán la policía, las cárceles, ni el miedo silenciarnos, porque son ellos los que nos tiene miedo. Miedo a que nos escuchéis gritar todas las barbaridades que cometen, miedo a que se sepa la verdad.

Inici: 17:00
Fi: 19:00

A les 5 de la tarda d'aquest divendres 19 de febrer ens trobem al Mercadona de Sant Feliu de Guíxols "Bourg de Peage", entrant per la carretera de Palamós, davant el supermercat que sosté tants problemes laborals.

Divendres Març 5, 2010
Inici: 21:00

10 anys del Casal Independentista El Forn

- A les 9, pica-pica i brindis

- A 2/4 d'11, concert amb Sota Zero (acústic)

+ info:www.elforn.info

Dissabte Març 6, 2010
Inici: 16:00
Fi: 18:00

Amb motiu de la celebració del Dia de la Dona Treballadora, la CNT-AIT d'Olot hem organitzat un "Cafè-Cinema" amb la projecció de la pel·lícula d'animació "Persépolis" el proper dissabte 6 de març a les 16 hores al nou local del sindicat a la Plaça Cinema Colon.


Basada en la novel.la gràfica de la dibuixant iraniana Marjane Satrapi, el film narra les vivències d'una jove que creix a l'Iran de la Revolució Islàmica. A través dels seus ulls ens mostra les esperances perdudes d'un poble, que amb l'arribada del fonamentalisme al poder, veu retallades les seves llibertats.


L'acte és gratuit i obert a tothom.

Més informació a: www.cnt.cat/olot

Diumenge Març 7, 2010
Inici: 12:00

A partir de les 12: animació infantil, concurs de salses, dinar popular i concurs de botifarra

Venda de tiquets: Forn de pa Aliu (c. Taquígraf Martí), Carnisseria Mir (c. del Carme 115) i Casal independentista El Forn (c. del Carme 207). També es poden reservar a elforn.girona@gmail.com

 Organitza: Agrupament Escolta i Guia de Vista Alegre i Casal Independentista El Forn

 +info: www.elforn.info

Dilluns Març 8, 2010
Inici: 20:00
Fi: 22:00


Concentració: Contra el patriarcat, feminisme de classe! Lectura del manifest i actuació teatral.

A les 8 del vespre.

Plaça del Vi de Girona,

Plataforma Antipatriarcal de Girona   (plataformaantipatriarcal@gmail.com)
Comissió Antisexista del casal l'Estel Roig   (antisexista@gmail.com)

Contingut sindicat

Torna a dalt