54 polítics donen suport al Maulet d'Olot

Encara podeu adherir-vos a la campanya de solidaritat amb Jordi Juanola (militant de Maulets al qual demanen 5 anys i 9 mesos de presó) enviant un correu a pum@girona.com.

El Maulet acusat de les amenaces al PP de Ripoll rep el suport de més de 50 regidors i parlamentaris gironins. Maulets va donar a conèixer ahir publicament les més de 400 adhesions a nivell individual i les 50 a nivell d'organitzacions que ha rebut en Jordi Juanola durant aquest últims dies de presentació de la campanya. En Jordi va dir: "sóc innocent, sóc un cap de turc", aquesta frase ha estat ratificada per l'alcalde d'Olot, tots els regidors excepte els del PP, el president del Consell Comarcal i altres alcaldes i regidors de diferentes comarques.

En Jordi Juanola treballa activament des del 1995 a Maulets i a altres moviments socials de la Garrotxa, hi ha participat en moltíssimes campanyes cíviques en defensa del territori i dels seus ciutadans. El Fiscal del Jutjat Penal de Girona, demana 5 anys i 9 mesos de presó, per tant s'ha iniciat des de Maulets una campanya d'abast nacional per recolzar en Jordi, està previst realitzar xerrades i actes arreu dels Països Catalans, si algú està interessat en montar un acte al seu poble o ciutat, podeu escriure un correu a pum@girona.com i ens posarem en contacte amb vosaltres.

Som molts i moltes que creiem en la seva llibertat, afegeix-te a la campanya, la teva adhesió és molt important. També podeu escriure cartes als diaris explicant el cas d'en Toti, la informació la podeu treure de www.elsud.org/toti.

Guanyarem!! Jordi ets innocent!

Torna a dalt