Selecció Catalana - Xile, 28 de Desembre al Camp Nou!!

El Casal Independentista el Forn organitza un autocar per assistir al partit de la selecció catalana, el 28 de Desembre. Marxarem a les 18h de l'estació d'autocars, els i les sòcies hauran de pagar 2000 ptes, els altres 2200 ptes. Per venir envieu un correu a elforn@girona.com o truqueu al 972222407.

El partit començarà a les 21h, però anirà precedit d'un espectacle humorístic i musical (19:30h) i d'un homenatge a tots els ex jugadors de la selecció catalana de totes les èpoques. Santi Millán (Paco) i José Corbacho (Sebas), seran els presentadors de l'acte humorístic, que també tindrà de convidats Ruïnosa (super 3) i Carles Flavià.

Els grups musicals que actuaran al Gol Sud, seran Lax'n Busto, Pep Sala, Brams Doctor Calipso, Gerard Quintana i altres.

La polèmica del partit, es per culpa de la ubicació

de l'escenari, a la part de baix del Gol Sud, on tradicionalment es posa l'esquerra independentista més jove, recordem que al Gol Nord podem trobar feixistes catalans, encara que son pocs, sempre s'intenta evitar problemes. On anirem aquest any? en principi a la segona graderia del Gol SUD!!

Torna a dalt