Tomben per 2a vegada les tanques de les obres del golf de Torrebonica

Continuen les protestes, amb una encesa d'espelmes el proper 21 de desembre.

Torrebonica/Vallès Occidental.- Diumenge 16 de desembre al migdia, unes 100 persones van repetir l'acció del passat 2 de desembre i van tombar un altre cop les diferents tanques que ja s'han començat a instal·lar als terrenys de Torrebonica per delimitar-lo i començar en breus les obres del camp de golf.

L'acció es va desenvolupar tranquilament davant del guàrdies de seguretat, alhora que es plantaven simbòlicament creus en referència al cementiri de natura que és un camp de golf. Les diferents entitats i persones que s'apleguen per impedir la construcció del camp de golf denuncien així un altre cop la il·legalitat de les obres i la col·laboració de l'ajuntament de Terrassa i les administracions en l'operació especulativa.

Conviden a tothom a desobeïr els cartells

penjats als accessos a la finca amb l'advertiment "Prohibido el paso a personas", igual que ja fan molta gent a diari per aquest Espai Natural que fins ara era obert.

L'ajuntament tolera les obres il·legals -

Per altra banda destacar que l'ajuntament de Terrassa encara no ha contestat la sol·licitud d'immediata paralització de les obres feta per l'ADENC el passat 29 de novembre; l'entitat ecologista denuncia que les obres iniciades pel Real Club de Golf del Prat incumpleixen les ordenances municipals, alhora que recorden la presentació d'un contenciós per part de l'ajuntament de Rubí contra la concessió d'aigua al Real Club de Golf i la impossibilitat de constuir la planta dessaladora en terme municipal de Rubí. Per ara, a part de la col·locació de les tanques, ja s'han eixamplat alguns camins, malmetent la vegetació i han començat a remoure terres.

Propera convocatòria:

Pel proper 21 de desembre s'ha tornat a convocar un acte contra el camp de golf. Serà al davant de l'ajuntament de Terrassa i l'oficina principal de "La Caixa" a la ciutat; consistirà en una encesa d'espelmes en motiu de l'inici il·legal de les obres i la col·locació d'una pancarta on la ciutadania pugui expresar la seva opinió, així com diferents plafons informatius. Hi esteu tothom convidat.

Font: Contra-Infos 18/12/01

Torna a dalt