25.000 persones es manifesten contra la LOU a Barcelona

El dia 12 de desembre 25.000 persones -per més que la policia i la premsa intentin reduir-nos a 5000- vam manifestar-nos a Barcelona, una vegada més contra la LOU, sota el lema: "Enderroquem la LOU, (re) construïm la univeristat pública". Malgrat els intents de CCOO i UGT per trencar la manifestació, aquesta va acabar en un ambient alegre i combatiu a la Delegació del Govern, des d'on una portaveu de la Plataforma Mobilitzadora en Defensa de la Universitat Pública va llegir un manifest des del balcó de l'Escola de Nàutica de la UPC.

Cal destacar la presència, a més dels companys de les universitats de Barcelona, de 3 autobusos provinents de la Unviersitat de Lleida i de dos més de la de Girona, amb una pancarta gegant reclamant la insubmissió a la LOU.

Aquest cap de setmana hi ha una reunió de coordinació estatal -si els elements ho permeten- a Granada per garantir que per més el Govern del PP i els seus socis de CiU i CC aprovin la llei la lluita contra la la LOU continuarà fins a tombar-la.

Torna a dalt