Judici per llançar un plat de nata a l'alcalde de Girona

La Plataforma Antirepressiva de Girona ens fa arribar el següent escrit:

Després del brutal desallotjament del C.P Els Químics, l'assemblea d'okupes de Girona va alliberar ràpidament un nou espai, el C.P Les Tines.

Estàvem immersos i immerses en una onada de repressió sense precedents, que no es va aturar, ja que quan feia un mes que s'havia okupat les Tines ja teníem a les nostres mans l'ordre de desallotjament. Sabem de bona font que els i les propietaris/es de l'immoble van rebre pressions de l'ajuntament durant dos dies fins que es van veure obligats i obligades a presentar denúncia.

Sota aquest ambient de repressió, des de l'assemblea del C.P. Les Tines es va decidir fer un acte reivindicatiu en contra de l'ajuntament de Girona coincidint amb la innauguració de la Setmana de les Flors.

Aquest acte, de caire pacífic i simpàtic, va consistir en llançar-li un plat de nata a l'alcalde Nadal. Un acte pacífic i simpàtic que va ser venut pels media com un acte terrorista i una bretolada.

Aquest dimarts, un company nostre ha d'anar a judici mentre que la repressió als moviments socials ha persistit durant tot aquest temps i la política de joventut de l'ajuntament de Girona continua sense existir. I d'això en diuen democràcia...

Dissabte 15 a les 11:00 a la Rambla: LLAN?AMENT DE NATA

Dimarts 18 a les 9:00 : CONCENTRACI? DAVANT DELS JUTJATS

LA REPRESSI? NO ENS ATURA!

PlataformaAntirepresiva

Torna a dalt