Solidaritat amb la revista El Triangle

"El Tribunal Suprem ha condemnat «El Triangle» a pagar 25 milions de pessetes a Josep Maria Cullell per haver difós, l'any 94, unes gravacions telefòniques en les que es demostrava la implicació de l'ex-conseller en la reqüalificació d'uns terrenys rústics a Sant Pere de Torelló que eren propietat del seu cunyat.

Arran d'aquest escàndol, el Sr. Cullell va haver de dimitir i el Parlament va obrir una comissió d'investigació. Amb els anys, el TSJC va determinar que aquella reqüalificació era il·legal.

El Suprem considera que amb la reproducció de les converses es va vulnerar l'honor i la intimitat del Sr. Cullell, ja que no se li va demanar permís. D'aquesta manera, situa el dret fonamental a la informació per sota del dret fonamental a l'honor.

El president Pujol també ha volgut restituïr l'honor del seu ex-conseller, afirmant que va ser objecte d'una campanya de premsa indigna. Els fets són els fets, i la valenta denúncia d'aquest setmanari va servir perquè totes sapiguéssim una mica més com fan les coses els qui ostenten el poder.

Aquests periodistes mereixen el reconeixement de tots per la seva tasca de denúncia de la corrupció política i económica. Hem de fer veure als poderosos que El Triangle no està sol! Per fer la vostra adhesió a aquest manifest envieu un correu a «redaccio@revistaeltriangle.com» fent constar a l'apartat «subject» el vostre nom i la paraula «adhesió»."

Solidaris amb El Triangle 4/12/01

Torna a dalt