Més repressió al jovent combatiu de Girona

L'Ajuntament embarga comptes en entitats de crèdit a joves de la ciutat.

L'Ajuntament de Girona envia a dos joves de la ciutat, notificacions d'embargament de comptes en entitats de crèdit, per multes acumulades d'enganxar cartells a la ciutat en zones no autoritzades.

Maulets-Girona assumirà aquestes multes, ja que els dos joves pertanyen a l'assemblea d'aquesta ciutat. Tot i això, manifesten que:

1- Aquestes multes van ser posades quan a Girona no existien llocs autoritzats per enganxar cartells. L'Assemblea de Maulets va estar negociant amb l'equip de govern la instal·lació de plafons a la ciutat per tal d'evitar aquestes multes, i per no embrutar la ciutat. Després de més de dos anys, l'Ajuntament ha col·locat una decena de plafons, tot i que Maulets n'havia demanat un total de 90. Amb aquesta proposta vam demostrar que estavem disposats a negociar, tot i que l'equip de govern va enganyar-nos diverses vegades i no ha tingut mai presa en l'instal·lació d'aquests. La Defensora del Ciutadà ens va donar la raó, l'equip de govern va actuar amb lentitud i negligència.

2- No entenem com desprès d'haver iniciat una negociació, aquestes multes no s'han retirat. Aquestes multes van ser posades abans de les negociacions.

3- Una vegada més, l'equip de govern, presidit per un cacic, ens està demostrant el seu taranà poc democràtic i autoritari. Negociant per un costat, i per l'altre anar cobrant una mena d'impost revolucionari.

4- Sempre hem estat disposats a trobar una solució, menys quan ens hem sentit enganyats. I una altra vegada ens sentim enganyats. Per tan demanem la retirada inmediata d'aquestes notificacions d'embargament contra gent jove de la ciutat. Sinó entendrem que aquests pocs plafons no tenen cap sentit i continuarem enganxant els cartells en zones no autoritzades per l'equip de govern.

5- Si en un termini de 30 dies no tenim resposta del consistori, Maulets continuarà enganxant cartells pels carrers.

6- Tenim l'esperança que a partir del dia 2 de Gener, Girona entrarà en un nou procès, un nou procès que ens acostarà més a tots i totes cap a la llibertat, el diàleg i les bones maneres de fer les coses. Desprès del Generalisimo;, va arribar en Nadal, ara la Sra Pagans ens demostrarà si arriba la democràcia a Girona, desprès de 23 anys de caciquisme.

7- Les multes superen la quantitat de 100.000 ptes, amb aquests diners una associació cultural de la ciutat podria viure uns mesos, perquè no podem anar esperant ajudes de l'equip de govern, que fa 23 anys que ens ignora, ens criminalitza i ens insulta. El Sr Nadal ha fet i desfet al seu gust, ja seria hora que canviessin les coses. Sr Nadal ja era hora, els i les joves de la ciutat li agraïm que plegui, tan sols ens dol no haver-lo fet fora nosaltres mateixos/es.

Prou repressió al jovent combatiu de la ciutat!!

Torna a dalt