Salvem la Tamariua!

A l'atenció de Josep M. Salvatella, president de la Junta Rectora del Patronat del Parc Natural del Cap de Creus i alcalde de Llançà:

Els sotasignats ens oposem rotundament al projecte de construcció de 20 cases sobre la cala Tamariua del Port de la Selva, al Cap de Creus.
Considerem que la nova urbanització trenca absolutament l'harmonia d'aquest indret verge i privilegiat, que tradicionalment ha estat paradís natural per a la gent del poble i de fora.

La línia del Parc Natural passa just pel mig de la cala, de manera que les cases són construïdes en terreny urbanitzable, però en la pràctica destrossen tot el paisatge, la seva tranquil·litat i la seva qualitat d'espai salvatge però accessible (és l'única cala verge on no cal arribar amb barca). Les persones que visiten la Tamariua
sempre han estat molt respectuoses i curoses amb aquest
espai natural i ara estan indignades amb la novau rbanització.

Esperem que tingueu en compte les nostres consideracions i que atureu aquest projecte.
N'enviem còpia als alcaldes del Port de la Selva, Cadaqués, Palau-saverdera, Roses, Pau, Selva de Mar i Vilajuïga, al conseller de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya, a la direcció general de Patrimoni Natural i del Medi Físic, i al Servei de Parcs i Espais Naturals.

Font: Associació de Naturalistes de Girona.

Torna a dalt