Concentracio a Girona divendres 12 pel mati

12/02/2010 - 10:00
12/02/2010 - 12:00
Etc/GMT+1

A les 10 del matí d'aquest divendres 12 de febrer ens trobem a l'avinguda S.Eugènia número 107 de Girona, davant la seu social de l'empresa-fundació que sosté aquest problema laboral.

Plataforma educativa: no pagar els treballadors és de mala educació.

El nostre company Felip treballava d'educador social al centre de "Plataforma Educativa" de la població de Valls des de feia mig any. Coneixedor de què hi havia vacants disponibles de la seva mateixa plaça en torn de dia, i que el conveni reconeixia el dret al canvi de torn de treball, va sol·licitar aquest canvi de jornada. A aquesta sol·licitud, l'empresa va respondre amb un burofax d'acomiadament. A més a més cal dir que en Felip anteriorment havia mostrat el seu rebuig a signar un document que l'empresa feia signar a tots els treballadors i treballadores, i en el què acceptaven una rebaixa de categoria laboral, tot i que finalment, i sota coaccions, el va signar com la resta.
En Felip, tenint en compte la legislació actual espanyola que avala l'acomiadament lliure, i per tant, la difícil possibilitat legal de readmissió, renuncia a tornar a l'empresa però exigeix allò que la Llei li reconeix, doncs ha estat despedit sense el preavís de 15 dies que marca el conveni, i l'empresa no s'avé a pagar aquests 15 dies com li correspon fer, a més a més de les hores extres realitzades i no pagades ni compensades.

Més informació a: www.cnt.es/tarragona

Torna a dalt