Presentació-Tertúlia: El portencial de l'agroturisme a Tinjacà, Colòmbia. 5 anys d'acció.

El proper divendres 2 d'octubre a les 19h al Centre Social La Màquia de Girona, membres de la comissió de cooperació de l'ANG es trobaran per donar a conèixer el projecte de cooperació al desenvolupament que impulsen els Naturalistes des de fa 5 anys, al municipi de Tinjacá, Colòmbia.

L'acte serà conduit per Hugo Plazas i Doris Gómez nadius de Tinjacá i responsables del projecte. Hugo Plazas que l'any 2000, amb la seva família, es va establir a les Comarques Gironines amb l'objectiu de promoure el desenvolupament comunitari sostenible de Tinjacá.

Doris Gómez, la coordinadora del projecte sobre el terreny, qui porta 3 anys ja treballant amb dones artesanes, agricultors i ramaders minifundistes, i la comunitat rural en general, la qual representa més del 75% de la ciutadania de Tinjacá.

En aquest temps s'han anat treballant mitjans de diversificació de l'economia i de millora productiva i ambiental de les explotacions agropecuàries, tot fruit d'un procés participatiu de diagnosi i pla d'acció del desenvolupament local.

En la presentació es mostraran testimonis enregistrats en video, artesania, i es farà una tertúlia oberta.

Torna a dalt