Notice: Undefined property: stdClass::$theme in /srv/www/elsud.org/2001-2010/public/includes/theme.inc on line 45
Palestina lliure | elsud.org

Palestina lliure

Demanen que es revoqui la concessió de la Botiga de Sefarad perquè fa propaganda sionista

La Comissió per Palestina de la Plataforma Aturem la Guerra de les comarques gironines ha denunciat en els darrers dies que la Botiga de Sefarad, una concessió administrativa del Patronat Municipal del Call -que, alhora, és un organisme autònom de l'Ajuntament de Girona- és un punt d'entrada de propanda sionista a la ciutat. 

Concentracions per Gaza a Girona


Ahir dimarts 6 de gener de 2009 unes 200 persones es van tornar a concentrar davant l'Ajuntament de Girona per reclamar la fi del genocidi a Gaza, la fi de l'ocupació israeliana i la fi del bloqueig econòmic que l'Estat d'Israel imposa sobre Gaza.

La concentració va començar a les 8 del vespre i es van cridar moltes consignes contra l'Estat terrorista d'Israel i a favor de la lluita del poble palestí. Es va acabar amb un minut de silenci pels més de 700 palestins morts des del passat 26 de desembre. El nombre de ferits ja suma més de 2.500.

Concentració per Palestina a Figueres

Aquest matí dia 6 de gener l’assemblea de Maulets Alt Empordà ha desplegat al cèntric carrer Peralada de Figueres, una pancarta de grans dimensions contra l’ocupació israeliana. Amb aquesta acció, des de Maulets volem animar a tota la ciutadania a mostrar la seva solidaritat amb el poble palestí assistint a la Concentració que ha convocat la Plataforma per la convivència pel proper dia 10 de gener a les 7 de la tarda a la plaça ajuntament. Aturem el genocidi. Solidaritat amb el poble palestí.

www.maulets.org/emporda 

www.fotolog.com/mauletsemporda

Manifestació a Salt contra el Genocidi a Gaza

Aquest diumenge 4 de gener de 2009 prop d'un miler de persones s'han manifestat pel centre de Salt contra els atacs que aquests dies està realitzant l'Estat d'Israel sobre la població palestina. Ahir dissabte, l'Exercit israelià va entrar amb els tancs a la franja de Gaza incrementant així els atacs i la massacre.


La manifestació
ha començat a les 12 del migdia a la plaça 11 de setembre i ha recorregut el carrer major fins a la plaça Lluís Companys, on hi ha l'ajuntament de la ciutat.

Concentració per Gaza a Girona

La concentració d'aquest dimarts a Girona ha aplegat més de dues centes persones.

Aquest dimecres 31 de desembre els morts palestins ja sumen 380 arran dels atacs aeris israelians contra el poble de Gaza. Els ferits en són més de 1.700.

Aïllem l'Estat d'Israel. Trenquem el bloqueig a Gaza!

Avui al vespre més d'una cinquantena de persones han assistit a la concentració en suport a la lluita palestina i contra el bloqueig que pateix en aquests moments la Franja de Gaza. S'ha llegit el manifest de la Plataforma Aturem la Guerra i s'ha pogut tallar uns minuts la Gran Via Jaume I ja que hi havia prou gent.

Aquesta és la tercera mobilització de suport al poble palestí d'aquests darrers dies a Girona i Celrà, on s'han fet enceses d'espelmes com a mostra de solidaritat.

Contingut sindicat

Torna a dalt