IV Torneig de fútbol...

Quelsricspaguinlacrisi


tiro logo

Iepaue... fartes totes del futbol d’elit avorrit i de pagament? Fins els pebrots de multimilionaris ganduls amb cotxes de luxe i sabatetes d’or i diamants? Us avorreixen els culebrons futbolístics de la premsa esportiva? Cansades ja de resignar-vos al sofà sense poder entrar el camp i demostrar a l’equip contrari el que és el futbol? Marejats de flipar amb les nòmines surrealistes que paguen els clubs des dels vostres habitatges compartits de 10 metres quadrats?

Doncs és hora de dir prou... el futbol de veritat torna al carrer, d’allà on no hagués hagut de sortir mai... Sí, al carrer! i al col┬Ělegi Migdia de Girona concretament, on el proper dia 1 de Novembre tens l’oportunitat de demostrar a tothom que quan dius allò de “-aquest gol no l’hagués fallat ni jo!” no estàs pas mentint del tot i que el que porta als tius del “payperview” a cobrar el que cobren no té pas més mèrit que aixecar-se cada dia a les 6 per anar a treballar.

I és que no volem ser simples espectadors-consumidors; no volem ser teòrics tertulians de bar, fans histèrics o friquis del futbol experts en estadístiques surrealistes del tipus “...des de l’any 1967 no es celebra cap torneig futbolístic a Girona en que dues terceres parts dels equips visitants encaixèssin més de la meitat de gols de cap que la mitjana dels celebrats fent un mortal endarrera dels equips locals... en any de traspàs!” , no!, volem ser les protagonistes de l’esport rei, les estrelles del partit, els herois del dissabte a la nit...

Bé, en aquest cas serà un dissabte 1 a la tarda, a les 4 concretament, quan ens trobarem totes i tots per fer el cafè i començar el torneig que portarà a un dels equips participants al punt més alt de la fama i el reconeixement...( i a la resta suposem que cap a barraques a analitzar detingudament els factors adversos que hauran permès similar injustícia.)

Així doncs, per tot això i més, des del sud.org us animem a transformar el vostre col.lectiu, plataforma, organització o colla d’amigues amb un equip guanyador per una dia, disposat a tornar al futbol tota la màgia i l’encant que les xifres multimilionàries i el puto diner li van traient dia a dia.

Salut.

-elsud.org-

contrainformació, opinió, eventualitats esportives i lluita des de les comarques gironines.