Campanya contra l'Europa del Capital

Amb motiu de l'entrada de la Moneda única i de la Presidència espanyola de la UE, un ampli ventall de col.lectius, organitzacions i moviments de resistència han començar a articular una campanya de denúncia contra l'Europa neolliberal i la globalització capitalista.

Des de l'MRG-Comarques de Girona hem cregut oportú i urgent convocar una reunió pel dimarts 11 de desembre, a les 8 del vespre al casal popular La Proa (c/de la Rutlla 137), amb la finalitat de començar a dissenyar la campanya a les comarques de Girona.

Convoquem a tots les entitats i persones interessades perquè assististeixen a aquesta assemblea amb la idea de sumar propostes d'actes i accions a realitzar durant els següents mesos.
Volem subratllar també el fet que durant els dies 1 i 2 de febrer es farà a Girona un dels seminaris ministerials que s'organitzen en el marc de la presidència espanyola de la UE, seminari on hi assistiran ministres de la Unió Europea per tractar aspectes relacionats amb la Indústria i la Tecnologia.

Aprofitant el ressó d'aquest acte, hem cregut interessant de plantejar-nos organitzar, durant els mateixos dies o la setmana abans, una contraconferència per fer arribar als ciutadans els motius de les protestes i les alternatives socials, econòmiques, polítiques i mediambientals que es proposen.

Sosteníem també la possibilitat d'organitzar protestes, actes simbòlics, manifestacions festives o qualsevol altres acció lúdica durant els dos dies que dura el seminari ministerial, però això dependrà de la predisposició per part de tothom a participar-hi.

Esperem veure'ns tots el dimarts dia 11.

Salut!

MRG-Comarques de Girona

Torna a dalt