Manifestació el 16 de desembre pels drets humans

Com ja és tradicional, la Coordinadora d'ONG solidàries de les comarques gironines i l'Alt Maresme organitza una manifestació amb motiu de la celebració de l'aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans sota el lema DDHH, TOTS, PER A TOTHOM I A TOT ARREU. Fins ara, s'ha posat un especial èmfasi en la reivindicació de la igualtat de drets per a totes les persones immigrades.

Com sempre, hem convidat a tothom a sumar-se a aquesta jornada reivindicativa i, especialment, a les organitzacions que fan de la defensa dels DDHH un element bàsic de la seva intervenció social. Els sindicats gironins i diverses associacions ens han acompanyat d'una manera unitària.

A l'última reunió de la Coordinadora es va aprovar la data de la manifestació d'enguany (diumenge, 16 de desembre) i es va ratificar la voluntat de fer un acte unitari que pogués reunir el major nombre possible de persones.

[CONTINUA...]

?s per això que, aprofitant la convocatòria de reunió de constitució del Fòrum Social de Girona (el 28 de novembre a les 8h a l'estació d'Olot), el secretariat de la Coordinadora ha pensat incloure un punt de l'ordre del dia sobre la manifestació per tal d'aconseguir el major suport possible.

Us convidem, doncs, a formar part de la comissió que ha començat els treballs d'organització de la manifestació (us podeu posar en contacte amb en Ramon Roca, de la Coordinadora d'ONG solidàries) i, no cal dir-ho, a divulgar al màxim i afavorir la participació de les persones relacionades amb la vostra organització.

Torna a dalt