L'MRG ha mort...


Rebem de LiberInfo.net:

L'MRG ha mort...PERQU√? ES MULTIPLIQUIN LES LLUITES!!

L'MRG (Moviment de resistència Global - Catalunya) s'ha dissol per consens!

Havia nascut com una xarxa, un espai de comunicació entre col·lectius i iniciatives. Avui però, es començava a convertir en una identitat, en una estructura estàtica. I hem pensat que calia destruir-la!

No es un pas enrera, o un final, al contrari, és un pas endavant!, la xarxa difusa anticapitalista está més viva que mai i el MRG com a estrucutura de coordinació ja no és necessària.

Volem anar més enllà de la resistència: explorar els camins de la rebel·lia.

Volem fer passos endavant, experimentar, arriscar. Si una cosa hem apr√®s en aquests anys de lluita √©s que l'√®poca de les estructures en el buit s'ha acabat. Formen part d'un passat superat per la rica realitat movimentista i participativa de la societat civil catalana. I la riquesa d'aquesta √†mplia xarxa no podr√† mai ser redu√Įda sota cap paraig√ľes, per m√©s que davant d'objectius puntuals els espais de coordinaci√≥ hagin estat √ļtils..

Per això rebutgem les fórmules a l'estil del Fòrum Social Mundial, no pensem que aquesta ni cap estructura pugui representar els moviments socials.

El moviment és això: quelcom que es mou. Cap idea estàtica de fòrum, estructura, 'organització'... podrà parlar en el seu nom, ni el podrà substituir.

Per raons que no arribem a entendre, l'MRG s'havia convertit en un referent internacional. Fins a tal punt que ens van arribar a incloure - com a membres permanents - en el Consell Internacional del F√≤rum Social Mundial. La c√ļpula del FSM perseguia aix√≠, augmentar la seva suposada representativitat, davant de sectors m√©s radicals i renovadors de les formes de fer pol√≠tica.

La nostra resposta definitiva a aquesta invitació és la dissolució. No volem ser un instrument al servei d'una possible 5ª internacional, desertem de la política de l'avorriment de Porto Alegre, de les falses representacions i de les lluites de poder també a escala micro.

En definitiva.... quan determinats sectors comencen a fer passos enrera i a tornar a models ja superats... l'MRG - Catalunya fa un pas endavant i es su√Įcida, es llen√ßa en el buit ... a la recerca d'all√≤ nou que ens espera.

L'MRG √?S MOR... PER TAL QUE ES MULTIPLIQUIN LES LLUITES!!

Caldrà experimentar entre amplis sectors de la societat civil tant aquells que se sentien afins al MRG - Catalunya com aquells que no- espais comunicatius (físics o no) entre col·lectius, xarxes, iniciatives... Per desafiar el món que tenim al davant des de la base, des de l'acció directa, des de la desobediència i la rebel.lia

Celebrem-ho, doncs, entre tots i totes. Mort el mrg, QUE VISQUI LA XARXA DIFUSA.

Signat: Darrera Assemblea del Moviment de Resistència Global - Catalunya

Nota pels i les periodistes: confiem en que l'experiència dels darrers anys us serveixi per poder donar veu a qui correspongui cada cop d'una xarxa social antiinstitucional, tant rica com la catalana que no té ni necessita representants permanents!

Nota pel Fòrum de les cultures: sabeu que es una xarxa difusa? Quelcom que mai podreu capitalitzar ni comprar!! Sí difícil ho tenieu amb el MRG pitjor ho tindreu amb la dissidència social que us espera pel 2004!!

Tf de Liberinfo: 637018401

+ info de l'autor/a del e-mail

http://liberinfo.net/user.php?op=userinfo&uname=MRG

www.LiberInfo.net

Torna a dalt