Josep Maria Cullell vs Revista El Triangle

El Triangle, el setmanari independent i crític amb els poders i els abusos del sistema, ha estat condemnat per la Sala Civil del Tribunal Suprem per haver infringit "los derechos a la intimidad y al honor" de l'ex-conseller de Política Territorial, Josep Maria Cullell.

La resolució judicial obliga a publicar l’esmentada sentència “con el mismo tamaño, lugar y tipografía” i a pagar una indemnització de 25 milions de pessetes que ha estat cedida a la Fundació per a Nens Psicòtics i Autistes Casadevall.

La decisió pot ser recorreguda davant el Tribunal Constitucional, segons fonts de El Triangle. No és el primer cop que li passa quelcom semblant a El Triangle, però esperem i desitgem que no sigui tan greu com per deixar-nos sense la seva dosi d'ironia i sarcasme setmanal.

El setmanari El Triangle, que defensa els valors de la cultura catalana i vetlla per la protecció del medi ambient, va ser fundat a l'any 1.989 per un grup de periodistes encapçalats per Jaume Reixach, i la seva primera edició va veure la llum el 29 de gener del 1.990.

Actualment és la revista més important de Catalunya i és capdavantera en el periodisme compromès i d'investigació. En els darrers anys, El Triangle ha destapat importants "affaires" de corrupció.

Font: llibertat.com

Torna a dalt