Properes activitats de Maulets Girona

Esteu tots i totes convidats/des a participar de les properes activitats organitzades per Maulets Girona:

- Dimecres 21 (a les 12h) i Dijous 22 (a les 10h), concentracions davant els Jutjats de Girona en solidaritat amb els companys/es denunciats/des falsament per la policia.

- Dijous 22 de Novembre a les 20h al Casal Independentista el Forn, xerrada-presentació de Poble Insurgent, una revista d'àmbit nacional.

A les 22h sopar al casal de la Coordinadora d'Estudiants dels Països Catalans, presentaran l'organització i les seves linees ideològiques, una organització de base assembleària, independentista i d'esquerres. Preu aproximat 500 ptes, truca al 972222407 o vine a l'assemblea d'aquest dimarts a les 20h al Casal Independentista el Forn.

- Dissabte 24 de Novembre, a les 18h segon concurs de botifarra al Casal, inscripció per parella 500 ptes, premi lot de productes de la terra, inscriu-te trucant al 972222407 o enviant un correu a mauletsgir@yahoo.com.

Recordem una vegada més que per adherir-vos a la campanya d'en Toti (li demanen 5 anys i 9 mesos per uns delictes que no ha comés), heu d'enviar un correu a pum@girona.com.

ACTUALITZACI?: El concert d'en Jaume Reus s'ha suspès.

Torna a dalt