S'ajorna fins al gener l'intent de desallotjament d'El Palomar

Sant Andreu/Barcelona.- La titular del jutjat de primera instància 41 ha decidit ajornar fins el 7 de gener el desallotjament del cso El Palomar.

El motiu ha estat que la petició d'execució del desallotjament per la part demandant, que com ja sabeu en aquest cas és l'Ajuntament de Barcelona (PSC, IC, ERC-V), no havia estat notificada als i les ocupants del centre social, pas previ imprescindible, en tractar-se d'un desnonament per precari.

Per altra banda aquest dissabte es va celebrar a la plaça Orfila, just davant de la seu del districte una jornada reivindicativa que amb el títol "Sant Andreu en Venda" va denunciar la febre especulativa que es viu a la ciutat i més concretament al districte. Tallers, una exposició i una paradeta informativa van donar pas a una paella popular i a una xerrada en la que veïns i veïnes de diferents barris de la ciutat van explicar com s'han vist afectades per les polítiques urbanístiques de l'ajuntament i de com aquestes polítiques es dissenyen per afavorir descaradament els interessos de les grans immobiliàries. Des dels PERI de Trinitat Vella i Sant Andreu, els centre socials i vivendes okupades o les cases desallotjades pel Patronat Municipal de l'Habitatge, es va parlar de les pràctiques especulatives i mafioses d'ajuntament, generalitat i constructores i de vàries experiències de lluita com les ocupacions populars (sense k) a la Trinitat o les de la Plataforma per una Vivenda Digna, que el mateix dissabte havien protagonitzat una nova ocupació, en aquest cas al municipi de La Llagosta.

Font: Contra-Infos 13/11/01

Torna a dalt