Sos Lloret denuncia el POUM del municipi davant la Unió europea

El passat 8 de juny una comissió de l’entitat ecologista Sos Lloret va desplaçar-se a Brussel·les per denunciar davant la Direcció General de Medi Ambient de la Comissió europea el Poum de Lloret de Mar. Pel col·lectiu ecologista el Poum aprovat pel consistori de Lloret vulnera la normativa europea pel fet que no hi consta cap avaluació ambiental que valori l’impacte negatiu sobre el medi ambient.

Així mateix, Sos Lloret ha presentat la mateixa denúncia al Ministeri de Medi Ambient ja que la llei 9/2006 publicada al BOE obliga al compliment de la Directiva Europea per part de tots els plans i programes iniciats després del 21 de Juliol del 2004. Aquesta irregularitat no és un cas aïllat sinó que és
una constant en molts plans urbanístics aprovats pels ajuntaments a l’estat espanyol tal com constata l’informe europeu Margrete Auken. És per aquest motiu que Sos Lloret ha iniciat aquesta campanya de denúncies per deixar constància d’aquestes irregularitats i exigir tant al Ministeri de Medi Ambient com a la Unió Europea que faci complir la seva pròpia normativa.

 

Sos Lloret a Brussel·les

 

Torna a dalt