El proper dimecres 17 de setembre es distribuirà la publicació "Crisi"

Aquest proper dimecres 17 de setembre es distribuirà la publicació "CRISI", es tracta d'una publicació única en format diari de la qual es volen distribuir desenes de milers d'exemplars gratuïts arreu del territori.

A les 20 pàgines que conté la publicació es parlarà de les diferents crisis de l'actualitat, del paper que hi tenen els bancs i els diferents estaments polítics que en depenen i ens governen. Parlarà també dels moviments socials i de les alternatives que estem construint, de com estem posant en marxa el decreixement i experimentar una altra manera de viure ara i aquí.

Amb aquesta acció donarem la benvinguda al curs 2008/2009 que totes les previsions indiquen que serà l'any en que la crisi energètica, econòmica i especialment també immobiliària a l'estat espanyol, esclatarà fins a les últimes conseqüències. ho farem explicant a la societat civil catalana tota una sèrie de coses que són silenciades pels mitjans de comunicació i en tot cas mai són presentades totes juntes com nosaltres farem. Difondrem el que els massmedia amaguen.

La idea es anar als metros, trens, mercats, instituts, universitats, centres de treball i tots els llocs on s'hi pot trobar molta gent, per fer-los arribar el diari

Si pots col·laborar el dia 17 repartint diaris, omple el formulari que trobaràs al web per ajudar en la distribució.

escriu-nos a info@17-s.info per qualsevol aclariment.
http://17-s.info/guardat-el-17-de-setembre
http://17-s.info

Torna a dalt